Η σχολή πληροφορικής PCS studies

Αγαπητές φίλες & φίλοι,

Στόχος μας είναι  η  Pcs Studies να παραμείνει το κορυφαίο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών που προσφέρει απόλυτη επαγγελματική κατάρτιση στα πιο εξειδικευμένα και πρωτοπόρα διοικητικά και Πληροφοριακά προγράμματα σπουδών. Η Pcs Studies αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και προσφέρει μία ποικιλία προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργαζόμενους που θέλουν να εξελιχθούν αλλά και σε ανθρώπους που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους και επιζητούν την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Όραμα μας είναι όχι μόνο η σωστή εκπαίδευση των μαθητών μας, αλλά και η προσφορά γνώσης και εξειδίκευσης, που βοηθά τους αποφοίτους μας στην πράξη και έχει αποτέλεσμα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Εμείς στην Pcs studies δεν περιοριζόμαστε στη διδασκαλία μόνο ενός βιβλίου, αντίθετα παρέχουμε εξατομικευμένη διδασκαλία, προσφέρουμε έξτρα γνώση και πρακτική εξάσκηση προκειμένου να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους σπουδαστές μας.

Ευθύνη μας σε καθημερινή βάση είναι να γινόμαστε καλύτεροι, προσφέροντας τα ποιο σύγχρονα προγράμματα. Η Pcs Studies διευρύνει τις ειδικότητές της σύμφωνα με τις επιτακτικές ανάγκες της αγοράς. Η Pcs studies θα προσφέρει μία ειδικότητα μόνο όταν πετύχει τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει. Εισαγωγή μίας  ειδικότητας δεν σημαίνει απλώς “βρίσκουμε 2 καθηγητές, παρουσιάζουμε μία ύλη και ξεκινάμε μαθήματα”. Θα προσφέρουμε μία ειδικότητα μόνο όταν έχουμε εξασφαλίσει απόλυτη κατάρτιση από τους καλύτερους καθηγητές στον τομέα, υλικοτεχνική υποδομή που καλύπτει τις ανάγκες της ειδικότητας και παροχή αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων.

Αποστολή μας να προετοιμάσουμε στελέχη και επαγγελματίες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Οι σπουδαστές της Pcs studies ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα δεν έχουν αποκτήσει μόνο θεωρητική κατάρτιση, αλλά και πρακτική εφαρμογή της ύλης που διδάχτηκαν.

Υποχρέωση μας να γινόμαστε καινοτόμοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους σπουδαστές και στους αποφοίτους μας. Να βελτιώνουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης, να διαθέτουμε εκείνο το προσωπικό που έχει τα προσόντα και την ικανότητα να προσφέρει απόλυτη κατάρτιση. Να αναβαθμίζουμε την ήδη άψογη υλικοτεχνική μας υποδομή βάσει Ευρωπαϊκών προτύπων και να καλλιεργούμε επαγγελματίες με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Pcs Studies απευθύνεται σε:

1. Εργαζομένους, που θέλουν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη ή να πιστοποιήσουν τις γνώσεις του.

2. Επιχειρηματίες, μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

3. Eταιρίες, που θέλουν να εξειδικεύσουν το προσωπικό τους.

4. Φοιτητές ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, που θέλουν να λάβουν επαγγελματική κατάρτιση και επιπλέον γνώσεις στον τομέα σπουδών τους.

5. Άνεργους, που θέλουν με χαμηλό κόστος και σε μικρό χρονικό διάστημα να λάβουν κατάρτιση και πιστοποίηση που θα τους βοηθήσει να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

6. Μαθητές, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, Λυκείων, Γυμνάσιων που θέλουν να λάβουν πιστοποιήσεις σε προγράμματα υπολογιστών

7. Επαγγελματίες που θέλουν να αλλάξουν καριέρα.

8. Στον καθένα που θέλει να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στους τομείς της διοίκησης και της πληροφορικής.

9. Σε εσένα που πιστεύεις στη δια βίου εκπαίδευση.

 

 


Εκ της διευθύνσεως της Σχολής

 

Site Login